Ianuarie 2016

900x300 1Recunoasterea placutelor de inmatriculare

Privire de ansamblu
Modulul (LPR) permite recunoasterea automata a placutelor de inmatriculare a vehiculelor aflate in trecere si de asemenea optiunea de salvare a capturii instantanee impreuna cu restul informatiilor. Informatiile stocate despre un anume vehicul pot fi accesate folosind cautarea/ filtrarea dupa ora sau numar de inmatriculare si pot fi transmise simultan mai multor utilizatori. Modulul LPR este eficient cand se doreste respectarea normelor in parcarile cu durata limitata sau in zonele unde parcarea este permisa intre anumite ore. De asemenea sistemul vine in ajutorul celor care efectuaza numaratoarea stocurilor de lot pentru un numar mare de autovehicule. Softul beneficiaza de algoritmi de recunoastere automata pentru mai mult de 50 de tari si este folosit pe scara larga in aplicatii private si comerciale.
 
Functii cheie
Permite accesul la inregistrari si de asemenea ofera posibilitatea cautarii dupa un anume eveniment/ inregistindex 2rare.
Modulul profesional IVMS-5200 furnizeaza informatii despre autovehicul, informatii referitoare la numarul de inmatriculare, diferite logo-uri prezente, model, culoare etc. Toate aceste informatii sunt disponibile pentru cautare (dupa ora sau numar de inmatriculare) si sunt stocate pentru o perioada de pana la 6 luni calendaristice.
Ofera informatii de indentificare a vehiculului in timp real.
Sistemul este capabil sa ofere informatii despre vehiculele care circula, preia instantanee si apoi prezinta informatia intr-un mod usor de inteles pentru o eficienta crescuta.
 
Ce este nou
In 2015 a fost lansat si implementat un nou sistem de parcare bazat pe modulul LPR. Aceasta facilitate permite utilizatorilor sa gestioneze informatii despre vehicul cat si functii inteligente cum ar fi  controlul barierelor pentru mai multe intrari/ iesiri in unul sau mai multe locuri de parcare. De asemenea sistemul beneficiaza de notificari (alarma acustica) pentru a semnala prezenta unui vehicul peste durata stabilita initial, iesind sau intrand in intervale orare nepotrivite si de asemenea cand vehiculul nu pararseste parcarea la ora stabilita.

 index 30 1

Suport

Companie

Resurse

  • Videoclipuri (in curand)

Login or Register

LOG IN